Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος που βιάστηκε στην Αίγυπτο

Στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία και εκκολπωματίτιδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα, η κούκλα δημοσιογράφος και πολεμική ανταποκρίτρια, η οποία το 2011 είχε πέσει θύμα βιασμού και κακοποίησης, από 300 άνδρες στην Αίγυπτο.
Για την 43χρονη Λάρα Λόγκαν ο λόγος, η οποία νοσηλεύεται πλέον, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάσταση της ίσως οφείλεται στο άγχος.


Η ανταποκρίτρια του καναλιού CBS News για την εκπομπή «60 Minutes», αναμένεται να μείνει για λίγες ημέρες ακόμα στο νοσοκομείο, εως ότου αναρρώσει πλήρως.
Να σημειώσουμε, πως η Λάρα Λόγκαν είναι αναγνωρισμένη ως μια από τις πιο θαρραλέες δημοσιογράφους,έχοντας καλύψει στο παρελθόν τον πόλεμο του Ιράκ, και δίνοντας ρεπορτάζ από τις γραμμές του μετώπου στο Αφγανιστάν.
Η στιγμή όμως που σόκαρε την παγκόσμια κοινότητα, ήταν το 2011, όταν η Λάρα Λόγκαν βιάστηκε άγρια και ξυλοκοπήθηκε, από 300 Αιγύπτιους στην πλατεία Ταχρίρ του Καϊρου, ενώ έκανε ρεπορτάζ για την Αραβική Άνοιξη.
Την περασμένη χρονιά, έμεινε σε καραντίνα σε ξενοδοχείο της Νότιας Αφρικής, ενώ έκανε ρεπορτάζ για τον ιό Έμπολα και τους ασθενείς.
Η 43χρονη δημοσιογράφος, ζει στην Ουάσινγκτον με τον σύζυγό της Τζόσεφ Μπουρκέτ και τα παιδιά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: