Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Λάρνακα. Έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού σε αυτοκίνητο

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα σήμερα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου στη περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 12.30 σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στην Λάρνακα.
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο πίσω μέρος αυτοκινήτου μάρκας «Μερσεντές» που βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας Ελληνοκύπριου στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν γνωρίζει ποιος, πως και γιατί τοποθέτησε εκρηκτικό μηχανισμό στο όχημα του.

Η σκηνή αποκλείστηκε και με το πρώτο φως της ημέρας θα εξεταστεί από πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.



ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/209202/ekriktikos-mixanismos-ekserragi-se-aftokinito-sti-larnaka#sthash.ZDJUzq2f.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: