Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Πάφος. Παράταση πληρωμής του τέλους αποκομιδής των οικιακών σκυβάλων

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι για σκοπούς διευκόλυνσης των επηρεαζομένων πολιτών και καλύτερης εξυπηρέτησής τους, αποφασίστηκε όπως η προθεσμία πληρωμής του τέλους αποκομιδής σκυβάλων για τα οικιακά υποστατικά για το 2015, παραταθεί μέχρι και τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015.

Η πληρωμή του εν λόγω τέλους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  γίνεται στα Γραφεία του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου επί της οδού Μιχαήλ Κυπριανού, παρά το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στη Λεωφόρο Αποστόλου Παύλου, από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή από τις 8.00 π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ. Μπορεί επίσης να γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.pafos.org.cy
Eπισημαίνεται ότι μετά τη λήξη της νέας προθεσμίας (21 Δεκεμβρίου), στα πληρωτέα ποσά θα επιβάλλεται , όπως αναφέρεται, προσεπιβάρυνση 10%. Λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο λογισμικό σύστημα του Δήμου, δεν θα διενεργούνται εισπρά¬ξεις την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου.
Ο Δήμος Πάφου προτρέπει τους επηρεαζομένους όπως φροντίσουν για την έγκαιρη πληρωμή των υποχρεώ-σεών τους προς αποφυγήν αχρείαστης ταλαιπωρίας και οικονομικής επιβάρυνσης.
Για συμπληρωματικές πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Οικονομικών του Δήμου στα τηλέφωνα 26220293, 26938217 και 26942711, καταλήγει η ανακοίνωση.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: