Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε φωτορεπορτάζ με φοιτητές του Κέμπριτζ σε διαγωνισμό οπισθίων



Για 4η συνεχή χρονιά η φοιτητική εφημερίδα του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ «The Tab» διοργανώνει έναν διαγωνισμό… οπισθίων όπου συμμετέχουν φοιτητές και φοιτήτριες του φημισμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος.


Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος φοιτητές από όλες τις σχολές και όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος! 

Η εφημερίδα «Tab» η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τους 10 φιναλίστ, 5 άνδρες και 5 γυναίκες που φωτογραφήθηκαν μέσα και έξω από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ σε εστιατόρια, δρόμους και ταράτσες ενώ μια... θαρραλέα φοιτήτρια φόρεσε ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και τις κόκκινες γόβες της και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη μέσα σε μια βιβλιοθήκη

Δεν λείπουν βέβαια αυτοί που αναρωτιούνται αν μια τέτοια διοργάνωση ταιριάζει με την φήμη που πανεπιστημίου, κάτι που δεν φαίνεται να απασχολεί ουδόλως τους φοιτητές. 

Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που διεξάγεται ο διαγωνισμός και παρά τις αντιδράσεις, κάθε χρόνο αυξάνονται οι συμμετοχές από φοιτητές και φοιτήτριες που ακόμα και αν δεν διαθέτουν σώμα μοντέλου αποφασίζουν να διαγωνιστούν και να πάρουν τον επίζηλο τίτλο για τα «καλύτερα οπίσθια του Κέμπριτζ» που σίγουρα θα αποτελέσει ένα «συν» για το βιογραφικό τους!






nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: