Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Αρχίζουν έργα σε Αγλαντζιά, Γεροσκήπου και Πόλη Χρυσοχούς

Το Τμήμα Δημοσίων `Εργων ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίων για έργα στην Αγλαντζιά, την Γεροσκήπου και την Πόλη Χρυσοχούς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση υπογράφηκε το Συμβόλαιο για την Κατασκευή της Λεωφόρου Αγλαντζιάς και μέρους των Λεωφόρων Λάρνακας και Αμμοχώστου στην Αγλαντζιά.

Το Συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της Κοινοπραξίας LOIS BUILDERS LTD AND PHOENIX CONSTRUCTIONS LTD , οι Σωτήρης Λοής και Κώστας Δράκου.
Το Έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο και η δαπάνη του είναι €11.868.000,00 (+Φ.Π.Α.). Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Ιανουάριο 2016 και να συμπληρωθούν σε ενενήντα δύο (92) εβδομάδες.
Εξάλλου υπογράφηκε το Συμβόλαιο για την Κατασκευή δέκα (10) παράλληλων κυματοθραυστών στον Κόλπο Χρυσοχούς .

Το Συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων  Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της Κοινοπραξίας ΚΕΠΑ Αττικής – Cyfield Development Public Ltd , ο Χρίστος Παπασωζόμενος.
Η δαπάνη του Έργου είναι €3.894.937,00 (+Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2016 και να συμπληρωθούν σε τριάντα (30) μήνες.
Υπογράφηκε επίσης συμβόλαιο για την κατασκευή έξι παράλληλων κυματοθραυστών στην περιοχή Γεροσκήπου.
Το Συμβόλαιο υπέγραψαν εκ μέρους της Κυβέρνησης, η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων Χρυστάλλα Μαλλούππα και εκ μέρους της Κοινοπραξίας ΚΕΠΑ Αττικής – Cyfield Development Public Ltd , ο Χρίστος Παπασωζόμενος.
Η δαπάνη του Έργου είναι €2.499.272,93 (+Φ.Π.Α.) και χρηματοδοτείται από την Κυπριακή Δημοκρατία και τις Τοπικές Αρχές. Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2016 και να συμπληρωθούν σε τριάντα (30) μήνες.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: