Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Δύο απανθρακωμένα πτώματα βρέθηκαν στην Αίγινα


Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα αφήνει η αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους μια 71χρονη και o 44χρονος ανιψιός της στην Αίγινα.


Τα δύο πτώματα βρέθηκαν, το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, απανθρακωμένα μετά από πυρκαγιά σε σπίτι στο νησί.

Αυτό, όμως, που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι αν και τα δύο πτώματα ήταν απανθρακωμένα εντούτοις οι ζημιές στο υπόλοιπο σπίτι δεν ήταν εκτεταμένες. Ένα δεύτερο στοιχείο που μελετούν οι αστυνομικοί είναι το γεγονός ότι βρέθηκε και μια σπασμένη μπαλκονόπορτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τοπικό αστυνομικό τμήμα της περιοχής ειδοποιήθηκε από γείτονες ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στη συγκεκριμένη κατοικία.

Άμεσα, έσπευσε στο σημείο δύναμη της αστυνομίας όπου διαπίστωσε ίχνη παραβίασης της κεντρικής πόρτας και μικρής έκτασης πυρκαγιά ενώ μέσα στην κατοικία κείτονταν νεκρά δύο άτομα που έφεραν εγκαύματα.

Τώρα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση περιμένουν την ιατροδικαστική έρευνα καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα εγκλημάτων κατά της ζωής της Ασφάλειας Αττικής, κλιμάκιο της οποία βρίσκεται στο σημείο του τραγικού συμβάντος.





http://www.protothema.gr/greece/article/532142/mustirio-me-duo-apanthrakomena-ptomata-stin-aigina/

Δεν υπάρχουν σχόλια: