Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Τους 37 βαθμούς θα αγγίξει ο υδράργυρος στην Κύπρο


Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.
 
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 30 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κυρίως στα δυτικά παράλια, θα παρατηρούνται αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά µέτριοι, 4 µποφόρ και αργότερα ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά την Κυριακή και τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό, το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο.


http://www.sigmalive.com/news/local/436484/o-kairos-stin-kypro-to-savvatokyriako#.dpuf