Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Άνοιγαν αυτοκίνητα στο Κάβο Γκρέκο


Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή του Κάβο Γκρέκο, μετά από καταγγελία ότι άγνωστα πρόσωπα προσπαθούσαν να ξεκλειδώσουν αυτοκίνητα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στην περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, πρόσωπο συγκεκριμένης περιγραφής, κατάφερε να ξεκλειδώσει ένα αυτοκίνητο και θεάθηκε να ψάχνει στο εσωτερικό του. Σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία, μαζί με τον πιο πάνω, βρίσκονταν άλλα δύο πρόσωπα.

Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία μόλις έγιναν αντιληπτοί, προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας.

Ανακόπηκαν οι δύο εκ των τριών όπου σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ενός το χρηματικό ποσό των €9,664 και στο δεύτερο το χρηματικό ποσό των €57 σε κέρματα.  

Οι πιο πάνω δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά τα χρηματικά ποσά και συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων. Πρόκειται για 22χρονο και 39χρονο και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Λεμεσού, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις προς εντοπισμό του τρίτου προσώπου.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.