Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον γυναίκας αστυνομικού



Νέα τροπή παίρνει περιστατικό που σημειώθηκε χθες, στη Λεμεσό, όταν 42χρονος επιχείρησε να κτυπήσει με το όχημά του γυναίκα αστυνομικό η οποία προηγουμένως του είχε εκδώσει εξώδικο πρόστιμο.
Η αστυνομία αξιολόγησε τη σοβαρότητα του περιστατικού και αποφάσισε όπως διερευνηθεί εναντίον του υπόθεση απόπειρας φόνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 42χρονος είχε καταγγελθεί χθες το πρωί, στην οδό Ηλιουπόλεως, από το μέλος της τροχαίας Λεμεσού, αφού δεν έφερε προστατευτική ζώνη. Ο ίδιος φέρεται να αντέδρασε, σκίζοντας το εξώδικο μπροστά στην αστυνομικό, πριν αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο 42χρονος επέστρεψε οδηγώντας άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο επιχείρησε να κτυπήσει την αστυνομικό, η οποία έτρεξε προς την αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου για να γλιτώσει. Σύμφωνα με την μαρτυρία, ο 42χρονος φέρεται να της ανέφερε ότι είναι τυχερή που δεν την κτύπησε, την εξύβρισε και ακολούθως έφυγε από το σημείο.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες βράδυ για υπόθεση που αφορά αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, δημόσια εξύβριση, απειλή και αμελή οδήγηση, ωστόσο μετά από αξιολόγηση της σοβαρότητας του περιστατικού, η αστυνομία ζήτησε και εξασφάλισε νέο ένταλμα σύλληψής του, αυτή τη φορά όμως για υπόθεση απόπειρας φόνου.

Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει κατά πόσο η υπόθεση θα καταχωρηθεί άμεσα στο δικαστήριο και κατά πόσο θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής του.



http://www.kathimerini.com.cy/gr/kypros/ypothesi-apopeiras-fonoy-enantion-42xronoy-poy-epixeirise-na-ktypisei-astynomiko