Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Μπούκαραν σε ταβέρνα, επιτέθηκαν και χτύπησαν 48χρονο. Απόπειρα φόνου εξετάζει η αστυνομία


Υπόθεση που αφορά συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρα φόνου και πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.
  

Συγκεκριμένα, γύρω στις 0.40 μετά τα μεσάνυκτα χθες το βράδυ, δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι υπάρχει ένα τραυματισμένο πρόσωπο σε ταβέρνα στη Λεμεσό.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή και προέβησαν σε επιτόπιες εξετάσεις. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας είναι 48χρονος, από τη Λεμεσό, ο οποίος ενώ βρισκόταν στην εν λόγω ταβέρνα πέντε άτομα φέρονται να του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο έδαφος και να τον κτυπήσουν με ρόπαλο και διάφορα άλλα αντικείμενα. Πέραν τούτου ένας από τους επιτιθέμενους φέρεται να του προκάλεσε τραύμα με μαχαίρι στο θώρακα.
Ο 48χρονος, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον 48χρονου διερευνπά η Αστυνομία, που συνέλαβε το πρωί της Τετάρτης έναν 43χρονο, ο οποίος ανακρίνεται.