Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Πρώτη θέση στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου η Νιόβη Πολυδώρου


Την 7η θέση εξασφάλισε η Νιόβη Πολυδώρου μαθήτρια επίσης του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου με γενικό βαθμό κατάταξης 19.71.
Η Νιόβη Πολυδώρου μαθήτρια κατέλαβε την 7η Θέση από το σύνολο των 8.000 υποψηφίων που παρακάθησαν στις Παγκύπριες εξετάσεις με γενικό βαθμό κατάταξης 19.71 και ήρθε πρώτη στην επιλογή της που είναι η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η Νιόβη μιλώντας στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως είναι πολύ ικανοποιημένη από τους βαθμούς της και το όνειρο της ήταν να περάσει στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου. Την σημερινή επιτυχία μου ανέφερε, “την πέτυχα μετά από πολύ κόπο, συνεχιζόμενη προσπάθεια, ελπίδα και θετική σκέψη” σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, συμπλήρωσε.
Η μαθήτρια Νιόβη Πολυδώρου ευχαρίστησε το σχολείο της , τους καθηγητές της και τους γονείς της για την στήριξη την εμπιστοσύνη και την αγάπη που της έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια στην πορεία της στο σχολείο.
Ερωτηθείσα τι θα συμβούλευε τους μελλοντικούς υποψηφίους, η Νιόβη είπε πως θα τους συμβούλευε να έχουν ελπίδα και να προσπαθούν, σημειώνοντας πως όποιος προσπαθεί, σίγουρα θα τα καταφέρει.
Εξάλλου σε δηλώσεις της η Διευθύντρια του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Γεωργία Φλουρή ανέφερε στο ΚΥΠΕ, πως το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου συνεχίζει τις επιτυχίες του. Φέτος συνέχισε, με την σωστή και προγραμματισμένη δουλειά που έχει οργανωθεί από την αρχή της χρονιάς, είχαμε και να σημερινά αποτελέσματα με τις υψηλές επιδόσεις των μαθητών που διακρίνονταν για την μελέτη τους και το ήθος τους.
Η κ. Φλουρή είπε ακόμη πως το Σχολείο σημείωσε και πολλές διακρίσεις και κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς.


κυπε