Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Γαμπρός του Λιλλήκα ο ηλικιωμένος που έπεσε και σκοτώθηκε σε γκρεμό


Στο πένθος βυθίστηκε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Λιλλήκας, στο άκουσμα της είδησης ότι ο γαμπρός του εντοπίστηκε νεκρός σε όχημα που βρέθηκε σε γκρεμό 25 μετρών, στην Παναγιά της Πάφου.

Ο άτυχος Ανδρέας Στυλιανού, σύζυγος της αδερφής του κυρίου Λιλλήκα, εντοπίστηκε χθες Τετάρτη νεκρός στο όχημά του, που βρισκόταν σε γκρεμό στην Παναγιά της Πάφου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 13:00 περίπου το μεσημέρι και ο ογδοντάχρονος εντοπίστηκε με το όχημα του που είχε πέσει από γκρεμό βάθους 30 μέτρων από τους συγγενείς του.
Ο Γιώργος Λιλλήκας δεν έχει ούτε την ευχέρεια για να παραστεί στην κηδεία του γαμπρού του, η οποία θα τελεστεί σήμερα, καθώς βρίσκεται στην Ελβετία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
Το όχημα που οδηγούσε ο ογδοντάχρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιακά προβλήματα, σε αγροτικό δρόμο στην Παναγιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια κατέπεσε από γκρεμό βάθους 30 μέτρων, σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Τροχαίας Πάφου.