Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Δείτε γιατί οικιακή βοηθός οδηγείται στο δικαστήριο


Ενώπιον δικαστηρίου οδηγείται σήμερα 33χρονη οικιακή βοηθός, από τις Φιλιππίνες, για απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, υπόθεση που εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, 34χρονος από τη Δρομολαξιά κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι η οικιακή βοηθός του από τις Φιλιππίνες του αποσπούσε χρήματα με ψευδείς παραστάσεις.
 
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η 33χρονη του συνέστησε να γνωρίσει κοπέλα συγγενή της, ηλικίας 20 χρόνων, από τις Φιλιππίνες με την οποία άρχισαν να επικοινωνούν μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.
 
Η οικιακή βοηθός αρχικά ζήτησε και πήρε από τον παραπονούμενο το ποσό των 120 ευρώ για έκδοση διαβατηρίου. Στη συνέχεια η 33χρονη από τις αρχές Ιανουαρίου 2017 σε διάφορες περιπτώσεις του απέσπασε το συνολικό ποσό των 4μιση χιλιάδων ευρώ για έκδοση βίζας, εισιτήρια και άλλα έξοδα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, πρόσφατα η οικιακή βοηθός του απέκοψε το λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι ο 34χρονος έχασε κάθε επικοινωνία με την 20χρονη. Ο 34χρονος αντιλήφθηκε ότι η 33χρονη τον κορόιδευε προκειμένου να του αποσπά χρηματικά ποσά και κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.
 
Εναντίον της 33χρονης εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες βράδυ, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.
 
Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.


http://www.sigmalive.com/news/local/439074/sto-dikastirio-gia-apospasi-xrimaton-me-psevdeis-parastaseis#.dpuf