Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Τον απήγαγαν, τον έδεσαν και τον χτύπησαν. Δύο συλλήψεις


Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 34 ετών και 21 ετών, προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης, απαγωγής και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος σε βάρος 19χρονου.


Η σύλληψη του 34χρονου και του 21χρονου έγινε χθες στις 21:50 από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Πάφου αφού παρουσιάστηκαν αυτόβουλα στο ΤΑΕ Πάφου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαρός  από την Πάφο κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι ένας 34χρονος, γνωστός στις αρχές, μαζί με δεύτερο άγνωστο του πρόσωπο τον έδεσαν και τον χτύπησαν.
Ο 19χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι 21χρονος από χωριό της Πάφου του τηλεφώνησε χθες και τον κάλεσε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο του σε συνοικία της Πάφου.

Τελικά, όπως ανέφερε στην Αστυνομία, κατέληξαν στην Κολώνη σε πίστα αγωνιστικών μοτοσικλετών όπου, όπως κατήγγειλε ο νεαρός, ο ιδιοκτήτης του χώρου αυτού, με τη  βοήθεια 2ου προσώπου αφού του έδεσαν τα πόδια τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του καλώντας τον να παραδεχθεί ότι ήταν το πρόσωπο που διέρρηξε το συγκεκριμένο υποστατικό πριν από μερικές μέρες.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ