Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Καθήλωσε τους θεατές η συγκλονιστική παράσταση Που είναι η Μαμά μου…


Καθήλωσε και συγκλόνισε βαθιά το κοινό η Παράσταση «Που είναι η Μαμά μου…». Το συνταρακτικό χορόδραμα που βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός καρκινοπαθούς, άγγιξε τις ψυχές εκατοντάδων θεατών πουπαρακολούθησαν την Παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Το έργο ξεκίνησε με μια αόρατη σιωπή και κορυφώθηκε με μια αριστουργηματική κινησιολογία των ταλαντούχων χορευτών Γιώργου Δημόπουλου και Έλενας Γιαννάκη, που ερμήνευσαν τους ρόλους τους προκαλώνταςτις πιο δυνατές εναλλαγές ψυχικών εκφάνσεων.
Το κοινό βίωνε την κάθε πτυχή του έργου… την απόγνωση, την αναζήτηση της αγκαλιάς της μητέρας, τη γενναία μάχη και την καταιγιστική εξέλιξη της ιστορίας, που συνδύαζε την ένταση, τις έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, το ψυχικό σθένος, τη δύναμη της θέλησης και τηνελπίδα.
Η εμπνευσμένη σκηνική μουσική από τον Ανδρέα Χριστοφόρου και η αριστοτεχνική εκτέλεση από τους Κυριάκο Ηροδότου και Άγγελο Μιχαηλούδη, συμπλήρωνε με έμφαση και ένταση τις μεταβολές της ατμόσφαιρας και την πλοκή του έργου.
Το ευφυές σκηνικό που δημιούργησε η Αμαρυλλίς Χαρίτωνος, αποτελούμενο από πολύχρωμα κινούμενα λουλούδια, ανέδειξε τους συμβολισμούς της χαράς της ζωής, με μια σχεδόν ρεαλιστική… εικονική πραγματικότητα. 
Η σύλληψη της ιδέας και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Γιώργο Δημόπουλο ο οποίος συνεργάστηκε με την Έλενα Γιαννάκη για τη δημιουργία της χορογραφίας. Στο ρόλο της μητέρας εμφανίστηκε η Στυλιάνα Αριστείδου.

Η παράσταση του Συνδέσμου Φίλων και Ατόμων με όγκους εγκεφάλου, είναι αφιερωμένη σ’ αυτούς που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο και τα καθαρά έσοδα, θα διατεθούν για τη θεραπεία και την ψυχοκοινωνική στήριξη ασθενών με όγκους εγκεφάλου.

Μέγας Χορηγός της Παράστασης η Εταιρεία Medochemie, Χορηγοί AstrasOncology, RCB BANK, DIMCO και DreamStudioFilmProduction.