Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥΣ !!!Η Ακαδημία ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥΣ με χαρά ανακοινώνει την επίσκεψη του Κύπριου στράικερ , που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού στις εγκαταστάσεις του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.

Οι παίκτες της Ακαδημίας θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με το Γιάννη Χατζηβασίλη και να δείξουν τις ικανότητες τους αφού ο γνωστός ποδοσφαιριστής θα παρακολουθήσει αγώνες μεταξύ των διαφόρων κλιμακίων της Ακαδημίας.
Θα ακολουθήσει δεξίωση στην Ταβέρνα « ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ» στη Γιόλου, όπου ο ποδοσφαιριστής θα μοιράσει αυτόγραφα και θα υπογράψει μπάλες και φανέλες.
Τα παιδιά που θα παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κλήρωση για μια αυθεντική φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού.
Καλούνται οι ποδοσφαιριστές όλων των κλιμακίων της Ακαδημίας να βρίσκονται στο γήπεδο την ΚΥΡΙΑΚΗ, 18 Ιουνίου στις 10:30 πμ.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, καλούνται όλοι οι παίκτες της Ακαδημίας, γονείς και φίλοι του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ να μεταβούν στην Ταβέρνα για φαγητό και για την εκδήλωση προς τιμή του Γιάννη Χατζηβασίλη,
Το μενού περιλαμβάνει σουβλάκι, πατάτες τηγανητές σαλάτα και ένα ποτό.
ΤΙΜΗ : € 10 το άτομο.
Προκρατήστε έγκαιρα τη θέση σας στα τηλ : 
99613436 (δ/ντη Ακαδημίας κ. Ευγένιο Νεοφύτου) 
99 603666 ( προπονητή Ακαδημίας κ. Νικολάου