Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Limassol 3on3


Mε τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, η τρίτη και τελευταία μέρα του τουρνουά Limassol 3on 3 το οποίο διεξάχθηκε στο Molos Park στη Λεμεσό. Χιλιάδες κόσμου αγκάλιασαν για ακόμη μια χρονιά τη διοργάνωση και παρευρέθηκαν μαζικά, απολαμβάνοντας υπέροχο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις.

Την Κυριακή διεξάχθηκε η προημιτελική, η ημιτελική και η τελική φάση των κατηγοριών Limassol 3on3 ELITE, Limassol 3on3 CORPORATE GAMES, MERIDIANBET AMATEUR GAMES, SOEASY YOUTH U-17, SOEASY YOUTH U-12, SOEASY FEMALE BATTLES και η Medochemie Wheelchair Games.
Αναλυτικά οι νικητές των κατηγοριών πιο κάτω:
1)    Limassol 3on3 ELITE GAMES                       EPIC JAM
2)    Limassol 3on3 CORPORATE GAMES         LONDON CAPITAL GROUP (LCG)
3)    MERIDIANBET AMATEUR GAMES                        E-BEER-OI
4)    MEDOCHEMIE WHEELCHAIR GAMES     RED AZINES
5)    SOEASY FEMALE BATTLES                      KOLOKOUTHKIA
6)    SOEASY YOUTH U-17                                 FLYING BALLERZ
7)    SOEASY YOUTH U-12                                 RISING STARS

Η Οργανωτική Επιτροπή του Limassol 3on3 συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που αγωνίστηκαν σε πνεύμα αθλητοπρέπειας και αλληλοσεβασμού τις τρεις μέρες, διατηρώντας το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζει στο Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη και τον Δήμο Λεμεσού για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης εκφράζει σε όλους τους χορηγούς του Limassol 3 on 3.  Τους χρυσούς χορηγούς MEDOCHEMIE, CYTAMOBILE-VODAFONE, MERIDIANBET.COM.CY. Τον αργυρό χορηγό GROHE και τους χάλκινους χορηγούς NIVEA MEN, KEAN, MY MALLL LIMASSOL, ERDINGER ALKOHOLFREI και την HERBALIFE NUTRITION.
Ευχαριστίες θα ήθελε να απευθύνει και στους υποστηρικτές PUZZLE ENTERTAINMENT, TRUST INSURANCE CYPRUS, LIMASSOL TOURISM BOARD και τα ΛΕΜΕΣΙΑ, αλλά και στους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους στην διοργάνωση του τουρνουά.

Οι διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους με τη μεγαλύτερη καλαθοσφαιρική γιορτή για το επόμενο καλοκαίρι.