Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Της πέρασαν χειροπέδες για κλοπές στη Λάρνακα

Γυναίκα από τη Βουλγαρία, ηλικίας 30 χρόνων, συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού παραδέχθηκε τη διάπραξη κλοπών σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις τον περασμένο Αύγουστο στη Λάρνακα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι το ΤΑΕ Λάρνακας ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, ότι εντός του καταστήματος του τη συγκεκριμένη στιγμή υπήρχε αλλοδαπή κοπέλα την οποία αναγνώρισε ως το πρόσωπο που στις 20 Αυγούστου του 2017 πιθανόν να έκλεψε από την τσάντα Ρωσίδας πελάτισσάς του το ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή, όπου και εντόπισαν κοπέλα από τη Βουλγαρία, ηλικίας 30 χρόνων, η οποία ανακρινόμενη παραδέχθηκε τη διάπραξη της κλοπής.

Επίσης, παραδέχθηκε ότι στις 31 Αυγούστου του 2017, σε κατάστημα στην Πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, έκλεψε μια γυναικεία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ, 7 χιλιάδες ρούβλια, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 400 ευρώ και ένα ζεύγος γυαλιά ηλίου αξίας 400 ευρώ.

Εναντίον της 30χρονης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη χθες το απόγευμα, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.