Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ήταν η μοναδική επιβάτης στο αεροπλάνο. ΦΩΤΟ



Μία συγγραφέας από την Ουαλία είχε την πολυτέλεια και τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψει ολομόναχη με ένα Boeing 737 από τη Γλασκώβη έως την Ελλάδα. Και όπως δηλώνει η ίδια, το ταξίδι της ήταν άκρως συναρπαστικό.



Η Κάρον Γκριβ μετέβη στο αεροδρόμιο της Γκασκώβης για να φτάσει στον τελικό της προορισμό, την Κρήτη. Εκεί την ενημέρωσαν ότι θα είναι η μοναδική επιβάτης της πτήσης. Κι όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο 189 θέσεων και είδε ότι δεν υπήρχε άλλος επιβάτης, τότε κάθισε στην πρώτη σειρά δίπλα στο παράθυρο.



Πενήντα δύο ευρώ κόστισε το εισιτήριό της που της χάρισε μία μοναδική εμπειρία. Η Κάρον αποφάσισε να γράψει το επόμενο βιβλίο της κάνοντας διακοπές στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η πτήση της πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή. Κι όταν η αεροσυνοδός έκανε επίδειξη μέτρων ασφαλείας μόνο γι΄αυτήν, η Κάρον δεν σταμάτησε να γελάει. 
«Τη στιγμή που προσγειωθήκαμε, κρατούσα ήδη τη βαλίτσα μου στο χέρι, δηλώνει η Κάρον. «Δεν χρειάστηκε να περιμένω για να παραλάβω τις αποσκευές μου», προσθέτει. Η συγγραφέας είχε μία σύντομη συνομιλία με τον κυβερνήτη και τον συγκυβερνήτη του αεροπλάνου .«Ήταν μία απίστευτη εμπειρία, ήταν ένα αεροπλάνο μόνο για μένα», υποστηρίζει.



http://www.protothema.gr/world/article/725496/ekane-tin-ptisi-glaskovi-irakleio-me-ena-boeing-mono-diko-tis-kai-me-molis-52-euro-/