Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Δίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΣΥΠΑ


Στους δρόμους βγαίνουν διαμαρτυρόμενοι αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΣΥΠΑ. Η μη καταβολή της οικονομικής συνεισφοράς από την κυβέρνηση προς τον Οργανισμό, όπως πληροφορούμαστε,  έφερε αυτά τα αποτελέσματα.
Εάν το πρόβλημα δεν επιλυθεί, οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται για επ’ αόριστο απεργία.  


Δίωρη στάση εργασίας  αύριο του προσωπικού του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ). Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία των δημοσίων συγκοινωνιών της Πάφου θα απέχουν από την εργασία τους από τις 12.30μμ μέχρι τις 14.30μμ, όπου είναι και οι  ώρες αιχμής για την κυκλοφορία των επιβατών αλλά και  των μαθητών.

Όπως πληροφορούμαστε, ο λόγος  που οδήγησε τους εργαζόμενους στην εταιρεία ΟΣΥΠΑ να πάρουν αυτή την απόφαση είναι  η μη καταβολή  της οικονομικής συνεισφοράς από την κυβέρνηση  προς την εταιρεία. Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής είναι να μην καταβληθούν οι μισθοί του Οκτωβρίου.  


Πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε περίπτωση που δεν επιλυθεί το θέμα της καταβολής των μισθών, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΥΠΑ παρουσιάζονται αποφασισμένοι να  κατέλθουν σε επ’ αόριστον απεργία από την ερχόμενη Παρασκευή
Φανταστείτε την ταλαιπωρία των τουριστών και των μαθητών κατά την αυριανή μέρα αλλά και σε περίπτωση που οι  εργαζόμενοι τραβήξουν χειρόφρενο, επ΄αόριστο.