Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Συνάντηση ΕΤΑΠ Πάφου με Ryanair


Εντατικοποίηση των προσπαθειών εν όψη Νέων πτήσεων 2018.


Μέσα στα πλαίσια των συντονισμένων προσπαθειών των φορέων της Πάφου για αναβάθμιση της προσβασιμότητας αλλά και προώθησης της τουριστικής Πάφου  πραγματοποιήθηκε προχθές στην Πάφο συνάντηση μεταξύ της υπεύθυνης Μάρκετινγκ Ryanair για την Κύπρο κας Δήμητρας Απατσίδου, βοηθού της κας Άννας Δήμου και του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΤΑΠ Πάφου κ. Νάσου Χατζηγεωργίου.

Συγκεκριμένα στην συνάντηση εξετάστηκαν διάφορα θέματα που αφορούν κοινές δράσεις προώθησης και δημοσίων σχέσεων σε διάφορες αγορές του εξωτερικού που η Ryanair συνδέει με την Πάφο.  Ειδική αναφορά και ανταλλαγή απόψεων έγινε για περαιτέρω αξιοποίηση της Πάφου ως ολόχρονος προορισμός που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εμπειριών με πολύ θετική την  ανταπόκριση εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας. 

Παράλληλα έγινε ενημέρωση από την μεριά της Πάφου για τα έργα αναβάθμισης και την τροχιά  μετ’ εξέλιξης της Πάφου σε ένα ακόμη πιο αναβαθμισμένο, πιο σύγχρονο  και πιο ελκυστικό  προορισμό ενώ η ΕΤΑΠ ενημερώθηκε από την Ryanair για τις νέες καινοτομίες και εμπειρίες που αναπτύσσει η εταιρία καθώς και νέες προοπτικές που ανοίγονται τα επόμενα χρόνια.   

Οι δύο εταίροι Πάφος και Ryanair διαβεβαίωσαν για την συνέχιση και ενδυνάμωση της συνεργασίας  εν όψη και της δυναμικής που υπάρχει αλλά και των νέων ευκαιριών που παρουσιάζονται  και μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται τις επόμενες μέρες η κατάρτιση σχετικού πλάνου κοινών δράσεων με έμφαση το έτος 2018 και τις αγορές που απαυβλίνουν την εποχικότητα.     

 

 


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου θεωρεί την παρουσία της Ryanair στην Πάφο ως εξαιρετικά σημαντική αφού επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στον τουρισμό και την οικονομία της Πάφου και Κύπρου γενικότερα