Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τσάκωσαν Ρώσο στο αεροδρόμιο με μεγάλο αριθμό τσιγάρων



Εκατό τριάντα πέντε κούτες των 200 τεμαχίων τσιγάρα που εντοπίστηκαν σήμερα στις αποσκευές Ρώσου κατά την άφιξη του, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κατασχέθηκαν από τις τελωνειακές αρχές.

Γοητευτική όπως πάντα η Samantha Stoecklmayer. ΦΩΤΟ


Η γοητευτική Samantha Stoecklmayer, μοντέλο από την Πάφο, παραχώρησε στο ΦΙΛΟΞΕΝΟ φωτογραφικό υλικό από τη νέα της φωτογράφιση. 
Απολαύστε την!!! 

Δείτε ποιος και που διέρρηξε κατοικία



Στη Λάρνακα, 31χρονος από τη Ρουμανία παραδέχθηκε ότι διέρρηξε κατοικία και έκλεψε από αυτήν διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Δείτε ποιον έκρινε ένοχο το κακουργιοδικείο για υπόθεση βιασμού ληστείας και απαγωγής



Ένοχο έκρινε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο 25χρονο από την Πάφο για υπόθεση ληστείας, απαγωγής, βιασμού και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 23χρονης τουρίστριας. 

Δείτε ποιος παρασύρθηκε από σκυβαλοφόρο όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα



Ο Στέλιος Μαυρομίχαλου, 53 χρόνων από τη Λάρνακα, υπάλληλος σε ασφαλιστική εταιρεία, είναι το άτομο που παρασύρθηκε σήμερα τα ξημερώματα από σκυβαλοφόρο όχημα του Δήμου Λάρνακας, στο παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας παρά το εξωκλήσι της Παναγίας της Αιματούσας – Αμπελιών στην Αραδίππου.
 
Ο 53χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Αισιόδοξος ο ΣΙΚΑΠ για τη νέα τουριστική περίοδο



Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από πλευράς επισκεψιμότητας τη νέα τουριστική  σαιζόν και  για τα Κέντρα Αναψυχής  και την επισιτιστική βιομηχανία , σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου Φύτο Θρασυβούλου.

“Καφέ με Αγάπη” για τον ΠΑΣΥΚΑΦ


Αύριο ποινή στους ενόχους της υπόθεσης Ρ. Ερωτοκρίτου



Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοινώνει αύριο, στις 10:30 το πρωί, την ποινή που θα επιβληθεί στους καταδικασθέντες Ρίκκο Ερωτοκρίτου, Ανδρέα Κυπρίζογλου, Παναγιώτη Νεοκλέους και του δικηγορικού γραφείου Ανδρέας Νεοκλέους ΔΕΠΕ.

Στο κελί για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή



Καταγγέλθηκε γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα από κάτοικο Λάρνακας ότι μεταξύ των ωρών 3μ.μ. και 7μ.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Δείτε γιατί πέρασαν χειροπέδες σε δύο πρόσωπα στη Λεμεσό



Γύρω στις 1.40 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της τροχαίας Λεμεσού βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, αντιλήφθησαν δύο πρόσωπα να εξέρχονται βιαστικά από περίπτερο και να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από αυτό.

Επεισόδια και συλλήψεις στο αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ

φώτο αρχείο


Επεισόδια σημειώθηκαν χθες κατά την έναρξη και λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Συννεφιά και σκόνη σήμερα στην Κύπρο



Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, µέχρι και τη νύκτα της Πέµπτης.

Λογομαχία, σύγκρουση και σοβαρός τραυματισμός μοτοσικλετιστή στην Πάφο



Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από το τραυματισμό του σε τροχαίο χθες το απόγευμα στην Πάφο.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αραδίππου



Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα άνδρα, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή Παναγία Αιματούσα - Αμπελιών στην Αραδίππου.

Μελωδίες στου αγγέλους που έφυγαν νωρίς


Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τη μουσικο-χορευτικη εκδήλωση που διοργανώνει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπ.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Πωλείται αγροτεμάχιο στη Θεσπρωτία σε πολύ καλή τιμή. ΦΩΤΟ

Πωλείται  αγροτεμάχια Στη Φασκομηλιά Θεσπρωτίας.
Βρίσκεται 5 χιλιόμετρα από την Ηγουμενίτσα και  1 χιλιόμετρο από το παραθαλάσσιο χωριό Πλαταρια!!!

Ο Μάριος Πέτρου παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του αδερφού του Πέτρου στην Αθήνα. ΦΩΤΟ


Ο Παφίτης ηθοποιός Πέτρος Πέτρου (λευκό πουκάμισο) που διαπρέπει στην Ελλάδα παίζει αυτή την περίοδο στο θεατρικό έργο του Μανούσου Μανουσάκη "Οι πρωταγωνίστριες".

Η Καθαρή Δευτέρα των κολυμβητών της Πάφου...

Δείτε το βίντεο του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας

Το φρικτό δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο


Είναι από αυτά τα τραγικά και συνάμα συγκλονιστικά παιχνίδια που παίζει η ζωή και η μοίρα κάθε ανθρώπου ξεχωριστά. Και η μοίρα για την Αποστολία και τον γιο της Παύλο είχε γραφτεί με κοινό παρανομαστή τον θάνατο.

Τους τσάκωσαν για κλοπή αυτοκινήτου



Τρία πρόσωπα συνέλαβε τα ξημερώματα σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

'Moonlight'. 'Οσκαρ καλύτερης ταινίας


Η ταινία "Moonlight" του Μπάρι Τζένκινς κέρδισε το `Οσκαρ καλύτερης ταινίας, αφότου αρχικά το βαρύτιμο βραβείο δόθηκε εκ παραδρομής στο μιούζικαλ "La La Land", κατά τη διάρκεια της 89ης τελετή απονομής των βραβείων του αμερικανικού κινηματογράφου στο Λος Άντζελες,

Ο Αντρέας Ευστρατίου εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Σαρακοστή!!!


Δείτε ποιος και που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα



«Κίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια» χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία και η περίπτωση 25χρονου οδηγού, στην Πάφο. Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, ενώ μέλη της Τροχαίας Πάφου,

Δείτε ποια και που οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι



Μια 35χρονη οδηγός συνελήφθη την Κυριακή στο πλημμυρισμένο από κόσμο κέντρο της Λεμεσού να οδηγεί έχοντας καταναλώσει εξαπλάσια από την επιτρεπόμενη ποσότητα αλκοόλης, αφού πρώτα προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα οχήματα.

Νεκροί και αγνοούμενοι από τις φοβερές πλημμύρες στη Χιλή



Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 19 άλλοι αγνοούνται εξαιτίας των πλημμυρών και των κατολισθήσεων που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές που σημειώθηκαν στη Χιλή το Σαββατοκύριακο, εν μέσω καλοκαιριού.

Λαμπάδιασε αυτοκίνητο. Δύο άτομα στο νοσοκομείο



Τα αίτια της πρόκλησης φωτιάς σε αυτοκίνητο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο προσώπων, διερευνά η Αστυνομία, στη Λευκωσία.

Συννεφιασμένος ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα αρχικά, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, και το απόγευμα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο. 32χρονος στο νοσοκομείο



O τραυματισμός ενός 32χρονου μοτοσικλετιστή είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Η Άντρια Δημητρίου διασκέδασε την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. ΦΩΤΟ

Η Άντρια Δημητρίου, μοντέλο από τη Λάρνακα, διασκέδασε χθες με φίλους της, την τελευταία Κυριακή του Καρναβαλιού. 
Μασκαρεύτηκε και η ίδια όπως αρμόζει το έθιμο και βγήκε να διασκεδάσει με την παρέα της. 

Πάφος 2017. Ξενάγηση Ελβετίδας δημοσιογράφου από τον Ευγένιο Νεοφύτου

Η διευθύντρια του καλλιτεχνικού προγράμματος ΠΑΦΟΣ 2017 κυρία Γεωργία Ντετσερ ενημέρωσε την δημοσιογράφο της μεγάλης κυκλοφορίας Ελβετικής εφημερίδας Schweizer Illustrierrte Anina Rether για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πάφος 2017.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Η πανέμορφη Αντριάνα Φιάκκα αναχώρησε απόψε για το Λίβανο. ΦΩΤΟ

Η γοητευτική Αντριάνα Φιάκκα που θα λάβει μέρος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Europe World 2017»  στο Grand Hill, εκπροσωπώντας την Κύπρο, αναχώρησε απόψε για το Λίβανο.  

Φανταστική η παρέλαση στη Λεμεσό



Φαντασία, έμπνευση και κέφι από τους καρναβαλιστές, στη μεγάλη παρέλαση της Αποκριάς στη Λεμεσό.

 Χιλιάδες ντόπιοι και ξένοι απόλαυσαν θέαμα, και διασκέδασαν με την ψυχή τους για περισσότερες από πέντε ώρες.

Η μεγάλη ώρα του πατρινού καρναβαλιού



Τη μεγάλη του στιγμή με τη μεγάλη παρέλαση των 30.000 καρναβαλιστών και των αρμάτων του Δήμου αλλά και των πληρωμάτων ζει σήμερα το πατρινό καρναβάλι. 

Καρναβαλίστικη παρέλαση στην Πόλη Χρυσοχούς



Την ικανοποίησή του για την καρναβαλίστικη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πόλη Χρυσοχούς εξέφρασε ο Δήμαρχός της Γιώτης Παπαχριστοφή.

Δείτε που μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε πλήθος θεατών



Ένα φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε ένα άνδρας, ο οποίος φαίνεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έπεσε πάνω σε ένα πλήθος θεατών που παρακολουθούσαν τη μεγαλύτερη παρέλαση του Μαρντί Γκρα, στη Νέα Ορλεάνη, το Σάββατο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 28 άτομα.

Η "Spyrou Hotels" στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι


Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “Sajam Turizma 2017” στο Βελιγράδι της Σερβίας διήρκεσε από τις 23/02 έως και τις 26/02/2017.

Λαμπάδιασαν δύο αυτοκίνητα στην Πάφο



Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία της Επαρχίας Πάφου για την κατάσβεση δύο πυρκαγιών σε οχήματα, το ένα στην περιοχή Παναγιά και το δεύτερο στην Πενταλιά.

Δείτε γιατί και σε ποιον πέρασαν χειροπέδες



Σκάφος Αιγύπτιου που απέπλευσε από το παράνομο λιμάνι της Αμμοχώστου κατέπλευσε χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Βασιλικού.
Ο Αιγύπτιος συνελήφθηκε από την Αστυνομία για παράνομη είσοδο στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από μη εγκεκριμένο λιμάνι.

Έκλεψαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας

φώτο αρχείο 


Χρυσές λίρες, βέρες και γυναικεία και ανδρικά ρολόγια, συνολικής αξίας 5 χιλιάδων ευρώ κλάπηκαν το Σάββατο από την οικία 40χρονου στα Λειβάδια της επαρχίας Λάρνακας.

Σε υψηλά επίπεδα και σήμερα η θερμοκρασία στην Κύπρο



Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Μοτοποδήλατο συγκρούστηκε με λεωφορείο. 17χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα



Δεκαεφτάχρονος από τα Λειβάδια, ο Ανδρέας Αλεξίου, έχασε χθες βράδυ τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα.  

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο δήμαρχος Γεροσκήπου στην καρναβαλίστικη παρέλαση του δήμου Πάφου. ΦΩΤΟ

Ο δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης έλαβε μέρος με συνδημότες του στην καρναβαλίστικη παρέλαση της Πάφου, που πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό μέτωπο. Όπως βλέπουμε στο φωτογραφικό υλικό ο δήμαρχος χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή του. 

Στο MALL της Λεμεσού απόψε ο Πρόεδρος!!!

Στο MALL της Λεμεσού βρέθηκε απόψε ο Πρόεδρος του ΔΣ της gamos by Andreas Efstratiou.
Ο Αντρέας εξυπηρετεί τους πελάτες του όπου κι αν αυτοί βρίσκονται. Δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο. Δεν ξέρει από γιορτές και αργίες. Πάντα στο καθήκον.  

Δείτε γιατί τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα



Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δυο μέλη της Αστυνομίας, που υπηρετούν στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, καθώς και ένα μέλος της Δύναμης που εργάζεται στην ασφάλεια του αεροδρομίου της Λάρνακας,

Καταπληκτική η καρναβαλίστικη παρέλαση του Δ. Πάφου



Με την καρναβαλίστικη παρέλαση κορυφώθηκαν και ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πάφου.

Η Άντρια Δημητρίου με καλοκαιρινή διάθεση. ΦΩΤΟ


Το γοητευτικό μοντέλο Άντρια Δημητρίου εύχεται  μια υπέροχη και ηλιόλουστη μέρα. 

Σταυροφόρος ντύθηκε ο Φαίδωνας

Ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ντύθηκε σταυροφόρος κατά τη διάρκεια της Καρναβαλίστικης παρέλασης στην Κάτω Πάφο. 

Έκρηξη κροτίδας σε αυτοκίνητο



Ζημιές στο μπροστινό μέρος αυτοκινήτου προκάλεσε έκρηξη, που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στη Λευκωσία.

Δείτε ποιον και που τσάκωσαν με μεγάλη ποσότητα κάνναβης



Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, φυσίγγια πιστολιού, αεροβόλο τυφέκιο και μέσα παγίδευσης άγριων πτηνών, κατασχέθηκαν χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 32χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δυνατό μήνυμα, για μια πράσινη πόλη

Εξαιρετική επιτυχία, σημείωσε το πρόγραμμα των "Σχολείων εν δράσει", της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017
                                                                              Δυνατό μήνυμα, για μια πράσινη πόλη.