Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Η "Spyrou Hotels" στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι


Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “Sajam Turizma 2017” στο Βελιγράδι της Σερβίας διήρκεσε από τις 23/02 έως και τις 26/02/2017.
Αποτελεί την κυρίαρχη Τουριστική Έκθεση στη χώρα, συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες και δίνει την δυνατότητα για συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και απευθείας πωλήσεων πακέτων καλοκαιρινών διακοπών. 



Τα μηνύματα από την Σερβική Τουριστική αγορά είναι ιδιαίτερα θετικά για την περιοχή των Β. Σποράδων αφού αυξάνονται οι πτήσεις σε σχέση με το 2016. 

Ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Σερβίας έχει προγραμματίσει ένα ολόκληρο αεροσκάφος 139 θέσεων για διαμονή ειδικά στη Σκόπελο. Μετά το επιτυχημένο περσινό εγχείρημα της «Spyrou Hotels” για δεσμευτικά συμβόλαια (commitment), έχουν πλέον ωριμάσει οι συνθήκες για περαιτέρω ανάπτυξη της Σερβικής αγοράς, γεγονός που δημιουργεί σημαντικά οφέλη στην οικονομία του νησιού.

Φωτό: Περίπτερο ΕΟΤ, περιφέρεια Θεσσαλίας, η κα Αθηνά Ντάκη Αντιδήμαρχος του Δήμου Σκοπέλου και Υπεύθυνη Τουριστικής Προβολής, η κα Ιωάννα Μπλάκη Reservations & Sales Manager της “Spyrou Philoxenia”, o κος Γιώργος Μιχάλης Γενικός Διευθυντής της “Spyrou Philoxenia” και η κα Jelena υπεύθυνη του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας.