Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε γιατί 32χρονος οδηγείται στο δικαστήριοΕνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα, θα παρουσιαστεί το πρωί 32χρονος κάτοικος του Συνοικισμού Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων, ο οποίος συνελήφθη χθες για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών, αεροβόλου και φυσιγγίων πιστολιού, καθώς και μέσων παγίδευσης άγριων πτηνών.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ και της ΑΔΕ Αμμοχώστου, ύστερα από πληροφορίες για απόκρυψη ναρκωτικών, ερεύνησαν με δικαστικά εντάλματα οικίες, υποστατικά και οχήματα δύο αδελφών ηλικίας 32 και 37 χρόνων, κατοίκων του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων,

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν συνολικά 12,8 κιλά πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, 3,1 περίπου κιλά κοκαΐνης, ένας πλαστικός μύλος αλέσεως με ίχνη κάνναβης, 4 ζυγαριές ακριβείας με ίχνη κάνναβης και κοκαΐνης, ένα αεροβόλο, το οποίο δεν ήταν εγγεγραμμένο και 16 φυσίγγια πιστολιού.
 
Εντοπίστηκαν επίσης μέσα παγίδευσης άγριων πτηνών, και πιο συγκεκριμένα 17 ξόβεργα και 5 δίχτυα.

Ο 32χρονος, ο οποίος ήταν παρών κατά την εκτέλεση των ενταλμάτων έρευνας, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του 37χρονου αδελφού του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
 
Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις για τα ναρκωτικά και ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας τις εξετάσεις αναφορικά με τα μέσα παγίδευσης άγριων πτηνών.κυπε