Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε ποιον και που τσάκωσαν με μεγάλη ποσότητα κάνναβηςΜεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, φυσίγγια πιστολιού, αεροβόλο τυφέκιο και μέσα παγίδευσης άγριων πτηνών, κατασχέθηκαν χθες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου), που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 32χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

          Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ, στήθηκε μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών, ότι σε υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου, αποκρύπτονται ποσότητες ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 12,8 κιλών περίπου, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 3,1 κιλών περίπου, ένας μύλος αλέσεως και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, ένα αεροβόλο τυφέκιο, το οποίο δεν είναι εγγεγραμμένο, 16 φυσίγγια πιστολιού και αριθμός μέσων παγίδευσης άγριων πτηνών.
          Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Αμμοχώστου, ο οποίος φέρεται να είναι εκ των διαχειριστών των εν λόγω υποστατικών. Για την ίδια υπόθεση, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και εναντίον 37χρονου, ο οποίος καταζητείται.
          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.  
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ