Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Στους 20 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κύπρο σήμεραΨηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.


Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ.
Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στου 19 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όµως τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά από αργά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.Τη ∆ευτέρα, θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευµα δεν αποκλείεται τοπικά να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές.


Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος από µέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως το απόγευµα. Από το απόγευµα κυρίως της ∆ευτέρας και µετά, στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ενώ µικρή άνοδος αναµένεται την Τρίτη.