Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε ποιος παρασύρθηκε από σκυβαλοφόρο όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα



Ο Στέλιος Μαυρομίχαλου, 53 χρόνων από τη Λάρνακα, υπάλληλος σε ασφαλιστική εταιρεία, είναι το άτομο που παρασύρθηκε σήμερα τα ξημερώματα από σκυβαλοφόρο όχημα του Δήμου Λάρνακας, στο παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας παρά το εξωκλήσι της Παναγίας της Αιματούσας – Αμπελιών στην Αραδίππου.
 
Ο 53χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

 
Όπως δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας Γιώργος Οικονόμου «σήμερα γύρω στις 05.20 τα ξημερώματα 48χρονος Ελληνοκύπριος οδηγούσε σκυβαλοφόρο όχημα στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας με κατεύθυνση από το Κόσιη προς τη Λάρνακα».
 
Πρόσθεσε ότι κοντά στο εξωκλήσι της Παναγίας Αιματούσας στην Αραδίππου, «κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το σκυβαλοφόρο παρέσυρε άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, οποίος βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτός να βρει ακαριαίο το θάνατο».
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου και της Τροχαίας Λάρνακας οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν έρευνες.
 
Στον 48χρονο Ελληνοκύπριο οδηγό του σκυβαλοφόρου του Δήμου Λάρνακας έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
 
Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου «από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή από την Αστυνομία έχει διαπιστωθεί ότι ο νεκρός περπατούσε την ώρα που ήταν ακόμα σκοτάδι, σε δρόμο που δεν φωτίζεται. Ο νεκρός φορούσε σκούρα ρούχα» γεγονός που πιστεύεται ότι συνέτεινε στη πρόκληση του θανατηφόρου δυστυχήματος.
 
Η σορός του νεκρού διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αύριο αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του.
 
Σημειώνεται ότι το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο Μαυρομίχαλου είχε κληθεί στην Αστυνομία ύστερα από καταγγελία που έγινε από στέλεχος της ασφαλιστικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία ο 53χρονος, που παραδέχθηκε ενοχή, εξέδιδε από το 2010 μέχρι το 2016 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια επαγγελματικής ευθύνης για λογαριασμό γιατρού.
 
Ο Στέλιος Μαυρομίχαλου είχε απολυθεί μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών της Αστυνομίας και επρόκειτο να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου.
 
Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.



kype