Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Συννεφιά και σκόνη σήμερα στην ΚύπροΑσθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, µέχρι και τη νύκτα της Πέµπτης.


Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, από νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα και τοπικά πιθανό να σηµειωθούν ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, από νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα και τοπικά ενδέχεται να πέσουν ελαφρές, κυρίως, βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα γενικά µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ενώ τοπικά ενδέχεται να πέσουν βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευµα και το βράδυ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Παρασκευή παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή καταιγίδα, αλλά από το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.