Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε ποιος και που διέρρηξε κατοικία



Στη Λάρνακα, 31χρονος από τη Ρουμανία παραδέχθηκε ότι διέρρηξε κατοικία και έκλεψε από αυτήν διάφορα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες βράδυ καταγγέλθηκε από κάτοικο Λάρνακας,  ότι μεταξύ των ωρών 15.00 – 19.00  της ίδιας μέρας, άγνωστοι παραβίασαν την οικία του και έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο, μία θήκη κινητού τηλεφώνου, ένα φορτιστή ξυριστικής μηχανής, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα ζευγάρι γυαλιά μυωπίας, ένα ζευγάρι ακουστικών κινητού τηλεφώνου και μια καδένα λαιμού ασημένιου χρώματος, ένα σακάκι, ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην οικία του παραπονούμενου όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εντόπισαν γύρω στις οκτώ το βράδυ ένα άτομο.
 
Υστερα από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης ήταν 31 χρόνων από τη Ρουμανία.  
 
Ανακρινόμενος από την Αστυνομία παραδέχθηκε ενοχή και προέβη σε θεληματική κατάθεση όπου ανέφερε ότι στις έξι χθες το απόγευμα διέρρηξε και εισήλθε στην οικία του παραπονούμενου από όπου έκλεψε όλα τα ανευρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους.
 
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 31χρονου όπου δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε  και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής.  
 
Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.



ΚΥΠΕ