Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο ο Θωμά



Δεν έγιναν σήμερα  τελικά οι αγορεύσεις των δικηγόρων στην υπόθεση του τριπλού φονικού της Λεμεσού, καθώς ο 31χρονος κατηγορούμενος, Χριστάκης Θωμά, ζήτησε να εξεταστεί από κυβερνητικό ψυχίατρο και έτσι η διαδικασία αναβλήθηκε για τις 22 Μαρτίου.

 
Συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ο Θωμά οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό, όπου ο δικηγόρος υπεράσπισης ανέφερε πως ο πελάτης του επιθυμεί να εξεταστεί από ψυχίατρο και να ετοιμαστεί σχετική έκθεση, που θα κατατεθεί στο δικαστήριο.
 
Μετά και τη σύμφωνη γνώμη της Κατηγορούσας Αρχής και έχοντας ξεκαθαριστεί πως η συγκεκριμένη εξέταση δεν σχετίζεται με την ικανότητά του να παρακολουθήσει ή όχι τη δίκη του, το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα, λέγοντας πως θα ήταν καλό να υπάρχει μια εικόνα της ψυχοσύνθεσης του 31χρονου.
 
Ως εκ τούτου, η διαδικασία αναβλήθηκε για τις 22 Μαρτίου και ο κατηγορούμενος για τους φόνους των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή καθώς και του Αιμίλιου Μιλτιάδους, οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.


κυπε