Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Σήμερα η νεκροτομή επί της σορού του 31χρονου δύτη



Διενεργείται σήμερα το πρωί, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου η νενομισμένη νεκροτομή, επί της σορού του 31χρονου δύτη Ανδρέα Γιάγκου από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.


Ο ψαροτουφεκάς εντοπίστηκε  χθες στη θαλάσσια περιοχή «Λίμνη της Αργάκας», ύστερα από πληροφορία που δόθηκε από ερασιτέχνη ψαρά ότι γύρω στις 16:00 χθες είχε θεαθεί να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή «Λίμνη της Αργάκας» πτώμα που έφερε στολή δύτη.  Άμεσα ενημερώθηκε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. 

Από το λιμανάκι του Λατσιού αναχώρησε σκάφος της Λιμενικής με την ονομασία “Λάρα”, το οποίο μετέβη στο σημείο, το οποίο βρίσκεται περίπου 8,5 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά από το σημείο που είχε ανευρεθεί το ψαροτούφεκο του άτυχου δύτη, και σε απόσταση 10 ναυτικών μιλίων από το λιμανάκι του Πωμού.

Στις 16:55 σκάφος της Λιμενικής εντόπισε τη σορό του Γιάγκου. Τη μετέφερε στο λιμανάκι του Λατσιού, όπου ο Γιάγκου αναγνωρίστηκε από φιλικό του πρόσωπο.

Σημειώνεται ότι οι έρευνες από το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για εντοπισμό του 31χρονου διήρκησαν τέσσερις ημέρες, ενώ χθες συνεχίστηκαν από ομάδες εθελοντών δυτών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.



κυπε