Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ομάδες εθελοντών προσπαθούν να βρουν τον 31χρονο δύτη στον Πωμό



Ολοκληρώθηκαν χθες οι έρευνες του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης για τον εντοπισμό του Ανδρέα Γιάγκου, ηλικίας 31 ετών, από την Ερήμη της Επαρχίας Λεμεσού, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ενώ σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται από ομάδες εθελοντών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες υπό την καθοδήγηση του Κέντρου θα επαναληφθούν μόνο κατά την περίπτωση που δοθούν συγκεκριμένες πληροφορίες ή να υπάρξουν στοιχεία που να δικαιολογούν την επανάληψή τους.

Οι χθεσινές έρευνες απέβησαν άκαρπες ενώ παρά την παύση της συντονισμένης επιχείρησης που Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, στο μέρος έμειναν ομάδες εθελοντών δυτών που επιχειρούν και σήμερα 5η μέρα για την ανεύρεσή του στη θαλάσσια περιοχή του Πωμού.

Οι έρευνες  συνεχίστηκαν χθες για 4η συνεχόμενη ημέρα για τον εντοπισμό του Ανδρέα Γιάγκου, ο οποίος αγνοείται από το πρωί του Σαββάτου όταν είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή Πωμού.

Οι χθεσινές έρευνες κάλυψαν θαλάσσια περιοχή και ακτογραμμή περίπου 350 τετραγωνικών χιλιομέτρων, από τον Κάτω Πύργο μέχρι και το Άκρο Αρναούτη στον Ακάμα. Εκτελέστηκαν επίσης υποθαλάσσιες έρευνες περιμετρικά του σημείου στο οποίο είχε ανευρεθεί το ψαροτούφεκο του δύτη σε ακτίνα 3 τετραγωνικών χιλιομέτρων. 



κυπε