Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Μοτοποδήλατο συγκρούστηκε με λεωφορείο. 17χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα



Δεκαεφτάχρονος από τα Λειβάδια, ο Ανδρέας Αλεξίου, έχασε χθες βράδυ τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το μοτοποδήλατο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα.  

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 22.40 χθες, 56χρονος από τα Λειβάδια οδηγούσε λεωφορείο στη Λεωφόρο Μακαρίου, με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας της ΑΔΕ Λάρνακας προς το λιμάνι, και σε κάποια στιγμή επιχείρησε να στρίψει δεξιά προς την οδό Φίλιου Τσιγαρίδη.
 
Την ίδια ώρα ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 17χρονος Αλεξίου, και το λεωφορείο ανέκοψε την  πορεία του.
 
Από τη σύγκρουση ο 17χρονος, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος, εκτινάχθηκε στην άσφαλτο και τραυματίστηκε θανάσιμα.
 
Με ασθενοφόρο ο νεαρός διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου του 17χρονου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.
 
Στον οδηγό του λεωφορείου έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ωστόσο ο 56χρονος συνελήφθηκε από την Αστυνομία.
 
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.



kype