Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Δείτε ποιοι και που είδαν πορνό στο κινητό και μετά κακοποίησαν σεξουαλικά μια 6χρονη!



Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στα μέσα της περσινής χρονιάς σε σχολείο της Αυστραλίας είδε τώρα το φως της δημοσιότητας προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη.


Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ της χώρας, ένα εξάχρονο κορίτσι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από δύο εφτάχρονα αγόρια τα οποία προηγουμένως είχαν παρακολουθήσει πορνό στα κινητά τους τηλέφωνα.



Το περιστατικό συνέβη σε Λουθηρανικό Σχολείο, αλλά μόλις τώρα ήρθε στην επιφάνεια καθώς οι ιθύνοντες του σχολείου προσπάθησαν να το αποκρύψουν.

Η ειδικός σε θέματα κυβερνο-ασφάλειας, Susan McLean η οποία πραγματοποιεί σεμινάρια σε σχολεία όλης της χώρας, μίλησε με την μητέρα του θύματος για το περιστατικό, ενώ κατηγόρησε το σχολείο για το γεγονός ότι επιχείρησε να το αποκρύψει.



«Ήταν υψίστης σημασίας περιστατικό. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να απαγγείλεις κατηγορίες σε άτομο κάτω των 10 ετών αλλά αν έχεις δύο εφτάχρονα αγόρια που κακοποίησαν σεξουαλικά ένα εξάχρονο κορίτσι επιβάλλεται να γίνει κάποια παρέμβαση. Το σχολείο όμως προσπάθησε να το αποκρύψει», δήλωσε η ειδικός στο περιοδικό «Weekend Australian».

Όπως έγινε γνωστό, μετά το περιστατικό το κορίτσι έφυγε από το σχολείο, ενώ τα δύο αγόρια που της επιτέθηκαν εξακολουθούν να φοιτούν σε αυτό.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο εκτελεστικός διευθυντής Λουθηρανικής εκπαίδευσης της χώρας, John Proeve. «Γνωρίζουμε ότι η συμπεριφορά δεν είναι αυτό που λέμε μια φυσιολογική συμπεριφορά παιδικής χαράς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, ενώ όπως αναφέρει το «Weekend Australian» η πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό μέσω φορητών συσκευών έχει οδηγήσει στην αύξηση των σεξουαλικών επιθέσεων μεταξύ των παιδιών σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης και όχι μόνο, καθώς οι μαθητές αναπαράγουν στους χώρους των σχολείων αυτά που παρακολουθούν online.


https://www.protothema.gr/world/article/834083/sok-stin-australia-duo-7hronoi-eidan-porno-sto-kinito-kai-meta-kakopoiisan-sexoualika-mia-6hroni/