Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

"Απογειώθηκε" με το αυτοκίνητό του

Λίγο μετά τις 9.30 χθες (18/10) βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στην περιοχή Σκαρίνου,
διαπίστωσαν ότι αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος, κατευθυνόμενος προς Λευκωσία, κινείτο με ταχύτητα 196 χιλιομέτρων ανά ώρα, αντί 100 χιλιομέτρων ανά ώρα που είναι το επιτρεπόμενο από τον Νόμο ανώτατο όριο ταχύτητας.

Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, ωστόσο αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του.
Τα μέλη της Αστυνομίας ακολούθησαν το όχημα, το οποίο ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της Βιομηχανικής Περιοχής Αλάμπρας, υποβάλλοντας σε έλεγχο τον 36χρονο οδηγό, καθώς και τον συνοδηγό του, ο οποίος είναι ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οχήματος.
Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, επίσης, ότι ο 36χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς άδεια κυκλοφορίας, αφού αυτή είχε λήξει την 1η Ιουλίου του 2018 και δεν ανανεώθηκε, ενώ στο όχημα βρισκόταν ως συνοδηγός και ο ιδιοκτήτης του, με την άδεια του οποίου ο 36χρονος οδηγούσε το όχημα χωρίς άδεια κυκλοφορίας.
Οι οδηγός και συνοδηγός του οχήματος οδηγήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν για τις τροχαίες παραβάσεις που οι δύο τους διέπραξαν.
Την υπόθεση διερευνά ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου.