Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Νέα ταινία γυρίζεται στη ΣκόπελοΣτο επίκεντρο του κινηματογραφικού ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί για μια ακόμη φορά η Σκόπελος, η οποία αποτελεί το φυσικό φόντο για μια ακόμη διεθνή παραγωγή, μετά το «Μάμα Μία» που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Σημαντική ώθηση αναμένεται να δώσει στο νησί η ταινία που γυρίζει κινηματογραφικό συνεργείο από την Κορέα, με φόντο τις ομορφιές της Σκοπέλου. Πρόκειται για αγγλοκορεατική παραγωγή, που αποτελεί συνέχεια των δεσμών επικοινωνίας και συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί με φορείς από όλο τον κόσμο.
Ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «είναι πολύ σημαντική για την προβολή του νησιού η νέα ταινία. Αναμένουμε να τη δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες».
Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο της περασμένης χρονιάς είχαν επισκεφτεί τη Σκόπελο Κορεάτες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, μετά από πρόταση του ΕΟΤ και σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου. Συγκεκριμένα το νησί επισκέφτηκαν η διευθύντρια του Ελληνοκορεατικού Σχολείου Αθήνας και ο Cristofer Kim, δημοσιογράφος και εκδότης τουριστικών οδηγών στην Κορέα.
Οι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του νησιού και όπως όλα δείχνουν η συνέχεια γράφεται σε κινηματογραφικό επίπεδο.