Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε στη Λεμεσό


Ποσότητα κάνναβης πέραν των τεσσάρων κιλών, εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία,  μετά από επεισοδιακή ανακοπή οχήματος και τη σύλληψη 24χρονου, στη Λεμεσό.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.15μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, προσπάθησαν να ανακόψουν αυτοκίνητο που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, για έλεγχο. Παρά το σήμα των αστυνομικών, για να σταματήσει, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί αρχικά με όχημα της Αστυνομίας και στη συνέχεια με σταθμευμένο αυτοκίνητο και να ακινητοποιηθεί. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας ανακοπής του οχήματος, ρίφθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

Ακολούθως δύο πρόσωπα που επέβαιναν στο όχημα, εξήλθαν από αυτό και τρέχοντας, τράπηκαν σε φυγή. Καταδιώχθηκαν από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία κατάφεραν να ανακόψουν τον ένα από τους δύο.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 24χρονο κάτοικο Λεμεσού. Στην κατοχή του, εντοπίστηκε ένα πράσινο σακούλι, το οποίο περιείχε τέσσερις συσκευασίες, με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών περίπου. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης, βάρους πέντε γραμμαρίων περίπου, ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο, με ποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των €495.

Εναντίον του 24χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ το δεύτερο πρόσωπο αναζητείται.
Η ΥΚΑΝ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.