Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Καλύτερη bartender σε διεθνή διαγωνισμό αναδείχθηκε η Ανδριανή ΒλαδιμήρουΚαλύτερη Barlady για το 2018 αναδείχθηκε η 26χρονη Ανδριανή Βλαδιμήρουbartender του Ξενοδοχείου Four Seasons,η οποία θριάμβευσε στο διεθνή διαγωνισμόLady Amarenaπου διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά η κορυφαία Ιταλική εταιρεία Fabbri 1905.


Στο διαγωνισμό πουήταν αφιερωμένος στην τέχνη του mixology δήλωσαν συμμετοχή 35 γυναίκες bartenders από όλο τον κόσμο διεκδικώντας τον τίτλο της International Lady Amarena. Από αυτές ξεχώρισαν δέκα ανάμεσα τους και η Ανδριανή, οι οποίες έφτασαν στην τελική αναμέτρηση παρουσιάζοντας ένα κοκτέιλ δική τους δημιουργίας.

Στον τελικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας η 26χρονη Κύπρια ξεχώρισε ανάμεσα στις10 φιναλίστ κατακτώντας την πρώτη θέση. Διαγωνίστηκε με άλλες 9 γυναίκες από την Κίνα, την Ιταλία, το Ντουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, την Κροατία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Ελλάδα και κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με το κοκτέιλ Rumarena, αντλώντας έμπνευση από τον ιταλικό πολιτισμό και την ιστορία του.

Περιγράφοντας το κοκτέιλ Rumarenaη Ανδριανή αποκαλύπτει, ότι είναι ένα ποτό με έντονα αρώματα και γεύσεις που επαναπροσδιορίζει το Negroni, σε ένα συνδυασμό με Marendry, Amarena Fabbri, Barolo Chinato και ανανά.

Η ταλαντούχαbartender που σήμερα εργάζεται στο Ξενοδοχείο Four Seasons μας περιγράφει την πορεία της και πως έφτασε πίσω από τον πάγκο. «Άρχισα να εργάζομαι ως Barlady πριν από έξι χρόνια για να έχω τη δυνατότητα να πληρώνω τα έξοδα των σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο» εξομολογείται. «Αυτή η νίκη ελπίζω να με οδηγήσει σε νέους δρόμους έμπνευσης για ναδημιουργήσω ακόμα περισσότερα: όταν δουλεύω φανερώνω τον πραγματικό μου εαυτό και τη δημιουργική πλευρά μου. Μη φοβάστε να είστε ο εαυτός σας. Κάθε ένας από εμάς κρύβει κάτι μοναδικό, είναι το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω σε όλες τις γυναίκες, αλλά και στους άνδρες που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα».

Η επιτυχία της Ανδριανής Βλαδιμήρου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Ξενοδοχείο Four Seasons, καθώς η διάκριση της φανερώνει τον ενθουσιασμό και τη μεθοδικότητα της, στοιχεία που αποτελούν μέρος της κουλτούρας του Four Seasons. Ταυτόχρονα η διάκριση της επιβεβαιώνει ότι το Ξενοδοχείο λειτουργεί για τους νέους και ως σχολή εκπαίδευσης και φυτώριο ταλαντούχων bartenders,οι οποίοι επικεντρώνονται με συνέπεια στο κοινό όραμα.