Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ετοιμάζεται Ομοσπονδία Χειμερινής Κολύμβησης...!



"Η προσπάθεια είναι να φτιάξουμε μια δυνατή φωνή των Οργανωμένων Κολυμβητών , ανά την Κύπρο...!", τόνισε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης


      Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη Λάρνακα η δεύτερη συνάντηση των Διοικήσεων των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου, Κουρίου, Λεμεσού και Λάρνακας με στόχο  την ίδρυση Ομοσπονδίας Χειμερινής Κολύμβησης...!   

Ο Πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών της Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε χαρακτηριστικά: "Στη Λάρνακα πραγματοποιήσαμε  την δεύτερη  μας συνάντηση, με τους Προέδρους του Κουρίου Ελένης Λοίζου,  της Λεμεσού Έρμας Στυλιανίδου και Λάρνακας Σάββα Πιερίδη. Η προσπάθεια δεν είναι άλλη από το να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε από κοινού να αντιμετωπίζουμε τα κοινά προβλήματα αλλά και να ανταλλάζουμε ιδέες και να δημιουργήσουμε νέες ισχυρές φιλίες.  

Αποφασίσαμε όπως αρχές Δεκεμβρίου  κάνουμε μια νέα συνάντηση αυτή τη φορά στην Πάφο και μέχρι τότε θα ετοιμάσουμε το καταστατικό το λογότυπο του Συνδέσμου και να εντάξουμε αν τα καταφέρουμε και άλλους Συνδέσμους από την Αμμόχωστο την Πόλη Χρυσοχούς, τη Γεροσκήπου  και όπου υπάρχουν Χειμερινοί Κολυμβητές και έχουν εγγεγραμμένο Σωματείο ".  

Και κατέληξε ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης:" Η προσπάθεια μας είναι να φτιάξουμε μια δυνατή φωνή των Οργανωμένων Κολυμβητών, που κάτω από την ομπρέλα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειμερινής Κολύμβησης θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τα δικαιώματα των Κολυμβητών και των λουομένων ανά την Κύπρο. Επίσης ο στόχος είναι η δημιουργία ισχυρών δεσμών με τα μέλη της νέας Ομοσπονδίας τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό".