Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Τους τσάκωσαν σε Λευκωσία και Πάφο για ναρκωτικά


Σε δύο συλλήψεις προχώρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία, σχετικά με δύο διαφορετικές υποθέσεις ναρκωτικών, στις επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 63,4 γραμμάρια κάνναβης και  1,4 γραμμάρια κοκαΐνης.


Πρώτη χρονικά, διενεργήθηκε η σύλληψη στην επαρχία Πάφου. Συγκεκριμένα, γύρω στις 11μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο της Πάφου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος, κάτοικος Λεμεσού. Κατά την ανακοπή του οχήματος, οι αστυνομικοί είδαν τον 19χρονο, να ρίχνει αντικείμενο έξω από το αυτοκίνητό του. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, το αντικείμενο αυτό ήταν ένα νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 2 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δέκα νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κάνναβης, συνολικού βάρους 19 γραμμαρίων.

Ο 19χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Στη Λευκωσία, γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Από έρευνα που ακολούθησε, στο αυτοκίνητο, αλλά και στην κατοχή του 21χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους, 42,4 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1,4 γραμμαρίων περίπου.

Ο 21χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.