Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Βούτηξαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλείο στην Αγία ΝάπαΔιάρρηξη με λεία κοσμήματα αξίας γύρω στις 60 χιλιάδες ευρώ, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Αγία Νάπα.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 04.50 σήμερα τα ξημερώματα, δύο άτομα, φορώντας κουκούλα, σήκωσαν το ρολό του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Νάπας και μπήκαν μέσα αφού παραβίασαν την πόρτα.

Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, φαίνεται πως έδρασαν στοχευμένα, αφού αφαίρεσαν τα πιο ακριβά κομμάτια του καταστήματος, δηλαδή διαμάντια και χρυσά κοσμήματα, η προκαταρκτική αξία των οποίων υπολογίζεται, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, γύρω των 60 χιλιάδων ευρώ. 

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί εξερχόμενοι του καταστήματος από τον 77χρονο πατέρα της ιδιοκτήτριας, ο οποίος διαμένει πίσω από το κοσμηματοπωλείο.

Μόλις οι δράστες αντιλήφθηκαν τον ηλικιωμένο του επιτέθηκαν και αφού τον ξυλοκόπησαν, τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον αιμόφυρτο.

Ο 77χρονος διακομίσθηκε σε ιδιωτική κλινική στην Αγία Νάπα όπου νοσηλεύεται, φέροντας ελαφρά τραύματα.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, οι οποίοι άρχισαν έρευνες για συλλογή στοιχείων.

Το κοσμηματοπωλείο δεν διαθέτει ασφαλιστική κάλυψη ούτε κλειστό σύστημα παρακολούθησης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.κυπε