Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο. Πέντε πρόσωπα στο νοσοκομείο. 13χρονη και 36χρονος στο Γ.Ν Λευκωσίας


Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύονται 13χρονη και 36χρονος μετά το σοβαρό τραυματισμό τους σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ στην Πάφο.

Η οδική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο μετά τις 7.00 το βράδυ, στην οδό Γρίβα Διγενή, όπου σε σημείο του δρόμου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος, με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο παρά το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος προς την αντίθετη κατεύθυνση, με συνοδηγό 39χρονη και επιβάτες 13χρονο κορίτσι και 11χρονο αγόρι.
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τα πέντε πρόσωπα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις, η 13χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και ο 36χρονος οδηγός του ενός αυτοκινήτου, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι και στο κεφάλι. Το 11χρονο αγόρι, επίσης τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ οι 43χρονος και 39χρονη τραυματίστηκαν στο σώμα. Οι τρεις τους κρατούνται για περίθαλψη, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Πάφου.


http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=16330