Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Δύο κυνηγοί τραυματίστηκαν στην Πάφο

φώτο αρχείο

Δυο κυνηγοί τραυματίστηκαν κατά τη σημερινή κυνηγετική εξόρμηση στην επαρχία Πάφου.
Ο ένας έπεσε σε χαράδρα και έσπασε το πόδι του και ο άλλος τραυματίστηκε στη φτέρνα έπειτα από εκπυρσοκρότηση του κυνηγετικού του όπλου. Η κατάσταση της υγείας και των δυο είναι εκτός κινδύνου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως ένας κυνηγός έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή Σιουσκιού, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.
Ο κ. Κεττής ανέφερε πως το περιστατικό συνέβη στις 07:30 περίπου το πρωί και για την ανάσυρση του κυνηγού ανταποκρίθηκε όχημα και ομάδα διάσωσης από τον πυροσβεστικό σταθμό Πάφου σε συνεργασία με την Αστυνομία, και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων.
Συγκεκριμένα, είπε, μέλη της Πυροσβεστικής προσέγγισαν τον κυνηγό σε απόσταση 1,5 περίπου χιλιομέτρου, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε από την απέναντι μεριά του δρόμου περίπου 800 μέτρα με φορείο για να μεταφερθεί στο ασθενοφόρο. Από εκεί διακομίσθηκε με το ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου .
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δεύτερο περιστατικό συνέβη στις 06:00 το πρωί σε αγροτική περιοχή της Τάλας όταν 72χρονος κυνηγός τραυματίστηκε στην φτέρνα του μετά από εκπυρσοκρότηση του κυνηγετικού όπλου. Ο 72χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για αφαίρεση των σκαγιών από τη φτέρνα του.


κυπε