Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Πυρ και μανία συμπολίτης μας με το Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου


φώτο αρχείο

Σφοδρά παράπονα εξέφρασε συμπολίτης μας ο οποίος επικοινώνησε με τον ΦΙΛΟΞΕΝΟ. Όπως μας είπε, έχει αναπηρικό αυτοκίνητο και βάσει της νομοθεσίας η επιθεώρηση ΜΟΤ, που γίνεται κάθε δύο χρόνια, στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα γίνεται δωρεάν μέσω του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Πήγε σήμερα Δευτέρα γύρω στις 12 το μεσημέρι στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών Πάφου αλλά του είπαν πως τα μηχανήματα είναι χαλασμένα και δεν μπορεί να γίνει επιθεώρηση. Όταν τους είπε ότι, και πριν δύο χρόνια πήρε την ίδια απάντηση, οι υπάλληλοι του ανέφεραν πως αυτά επιδιορθώνονται  αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και πάλι χαλούν με αποτέλεσμα να βγαίνουν εκτός λειτουργίας. Μπορεί του είπαν με το νέο έτος να επισκευαστούν αλλά δεν σου εγγυούμαστε τίποτε.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, όταν τους ρώτησε τι να κάνει, πως θα περάσει από έλεγχο το αυτοκίνητό του, μιας και σε δύο μέρες λήγει η περίοδος διετίας, αυτοί του απάντησαν να πάει σε ιδιωτικό ΜΟΤ να κάνει τη δουλειά του, πληρώνοντας 35 ευρώ.

Ο συμπολίτης μας φανερά εκνευρισμένος, τόνισε ότι, δεν είναι το χρηματικό ποσό που καλούμαι να πληρώσω αλλά το γεγονός ότι, εδώ και δύο χρόνια τα μηχανήματα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών της Πάφου για επιθεώρηση αυτοκινήτων δεν λειτουργούν. Με άλλα λόγια, πρόσθεσε, δεν επωφελούμαι το δωρεάν ΜΟΤ.
 
Στο σημείο αυτό ο παραπονούμενος τόνισε ότι, προηγούμενα χρόνια που τα μηχανήματα παρουσίαζαν και πάλι πρόβλημα, μας έστελναν σε ιδιωτικά ΜΟΤ, πληρώνοντας όμως αυτοί τα 35 ευρώ.
   
Ο άνθρωπος έκλεισε ραντεβού τελικά,  σε ιδιωτικό ΜΟΤ για να κάνει επιθεώρηση το αυτοκίνητό του.
Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ επικοινώνησε τόσο με τα κεντρικά του τμήματος Οδικών Μεταφορών Λευκωσίας όσο και με την Πάφο για δευκρινίσεις  αλλά δεν απάντησε κανείς.   

Παλαιότερα ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ είχε ασχοληθεί με άλλη περίπτωση. Διαβάστε ΕΔΩ!!!