Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Δείτε ποιος και που εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα

Ηλικιωμένος εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος σε θαλάσσια περιοχή στην Ορμήδεια.

Αντρας ηλικίας 80 χρόνων, εντοπίστηκε το μεσημέρι να επιπλέει αναίσθητος στη θάλασσα στη περιοχή Λούμα στην Ορμήδεια, έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.
Όπως ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Δεκέλειας Αντρέας Πιτσιλλίδης γύρω στις 13.10, άνδρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο Ορμήδειας – Δεκέλειας, στην περιοχή Λούμα στην Ορμήδεια, αντιλήφθηκε ένα πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα.
Ο οδηγός κάλεσε την Αστυνομία και μέλη των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, στην δικαιοδοσία των οποίων εμπίπτει η συγκεκριμένη περιοχή, μετέβησαν στην σκηνή όπου στη θάλασσα επικρατούσε τρικυμία.
Επί τόπου κλήθηκε το ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης των Βάσεων και γύρω στις 14.45 έγινε κατορθωτή η ανάσυρση της σορού από τη θάλασσα, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Όπως είπε ο κ. Πιτσιλλίδης «νεκρός είναι ο Αντώνης Βοντιτσιάνος, 80 ετών από την Ορμήδεια, κάτοικος Καναδά, που βρισκόταν με τη σύζυγο του για διακοπές στην Κύπρο και θα αναχωρούσε αύριο».
Η Αστυνομία των Βάσεων εξετάζει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο, ωστόσο οι έρευνες προσανατολίζονται στον αφύσικο θάνατο.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του, σε μεταγενέστερο στάδιο από ιατροδικαστή που κλήθηκε από την Αθήνα.
KYΠΕ