Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

Σύρος στη Χλώρακα κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό του εναντίον δύο ομοεθών του. Ακολούθησε συμπλοκή


Καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία από 46χρονο ότι, γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα, βρισκόταν κάτω από την οικία του στην Πάφο μαζί με τον 20χρονο γιο του και ανέμενε 44χρονο ομοεθνή του, για να συζητήσουν οικονομική διαφορά που είχαν και αφορούσε πώληση οχήματος. 


Ο παραπονούμενος, αντιλήφθηκε αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από τον 44χρονο, να κινείται προς το μέρος τους και αμέσως μετακινήθηκαν από το σημείο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος φέρεται να προσέκρουσε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του παραπονούμενου, το οποίο μετακινήθηκε και προσέκρουσε σε άλλο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο δίπλα από αυτό, επίσης ιδιοκτησία του παραπονούμενου. Από τη σύγκρουση, κανείς δεν τραυματίστηκε ενώ προκλήθηκαν ζημιές στα αυτοκίνητα. 

Αμέσως μετά, σύμφωνα πάντα με τον 46χρονο παραπονούμενο, ο 44χρονος φέρεται να του επιτέθηκε και να του προκάλεσε εκδορά κάτω από το μάτι, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός, αφήνοντας το αυτοκίνητό του στο σημείο. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου για εξετάσεις. Την ίδια μέρα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του 44χρονου, βάσει του οποίου συνελήφθη γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα σήμερα. Αυτός είχε εντοπιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου είχε μεταβεί για εξετάσεις. Ο 44χρονος κρατήθηκε στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ενώ φρουρείται από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 


Πληροφορίες αναφέρουν πως οι εμπλεκόμενοι στον καυγά ήταν από τη Συρία που διαμένουν μόνιμα στη Χλώρακα. Τα περιστατικά συμπλοκών μεταξύ Σύρων αλλά και γενικότερα η συμπεριφορά τους στην Κύπρο, φαίνεται να αρχίζει να απασχολεί και να προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό τις Αρχές.