Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

«ΛΕΜΕΣΙΑ 2019»



Εκατοντάδες δρομείς έδωσαν το παρόν τους
στον 22ο Αγώνα Δρόμου Μάριος Αγαθαγγέλου


Εκατοντάδες αθλητές από Κύπρο και εξωτερικό, απλοί πολίτες και παιδιά, καθώς και ομάδες από εταιρείες και οργανισμούς έτρεξαν σήμερα στον 22ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Λεμεσίων, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του Δήμου Λεμεσού.

Ο αγώνας περιελάβανε τρεις διαδρομές, Askanis Group Road Race 10KM, Lemesia Fun Race 3KM και Kids Fun Run 1KM. Άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής, δοκίμασαν τα όρια και τις αντοχές τους και έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία περνώντας τη γραμμή του τερματισμού.
Η κάθε συμμετοχή στο φετινό αγώνα είχε ιδιαίτερη αξία, καθώς εξυπηρετούσε έναν κοινό, ιερό σκοπό. Τη στήριξη του  Παγκύπριου Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις.
Χορηγός των 10KM ήταν ο Askanis Group of Companies, ενώ τον αγώνα στήριξαν το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου», το Σωματείο ΔΡΟ.ΜΕ.Α Racing, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο Δρομέων «Ευ Ζην».