Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. ΦΩΤΟ




Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι στις 30 Σεπτεμβρίου 2019.
Η S. Prestige Show Production διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Fashion Show της  επώνυμης διεθνής  σχεδιάστριας μόδας Grace Moon από την Κορέα όπου διαθέτει μεγάλο Atelie στην πόλη των αγγέλων  Los Angeles στις ΗΠΑ, που διαμένει .
Για αρκετά χρόνια ήταν η σχεδιάστρια μόδας των Zara και Guest .
Τώρα θέλει να εργάζεται με τις  δικές της δημιουργίες, όπου  έκανε παρουσίαση στις  Κάννες  στο πολυτελές ξενοδοχείο Carlton Intercontinental  Red Carpet.


Τον Ιούλιο συμμετείχε στο φεστιβάλ κινηματογράφου red Carpet στην Βενετία  με ένα καταπληκτικό fashion show με top Εστεμμένα Μοντέλα και τον καλλιτέχνη Adam Clay από την Ιταλία, όπου έγινε μία καταπληκτική ζωντανή επίδειξη μόδας με χορευτικές παρουσιάσεις της καινούργιας της collection  και  φορέθηκαν τα φορέματα της στο Red  Carpret του film festival στην Βενετία. 

Μετά την μεγάλη της επιτυχία η Grace Moon ανέθεσε στην Κα.  Σταυρούλα Νικολάου , πρόεδρο της S. Prestige Show Production να αναλάβει την διοργάνωση της  εβδομάδας μόδας όπου και το έπραξε με μεγάλη επιτυχία.

Η επίδειξη έγινε στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Plazza Athene στις 30 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι. Η Grace Moon παρουσίασε  τις  καταπληκτές δημιουργίες της από εστεμμένα international models της Prestige Show Production : Miss  Russia  Ksenia Melik 2) Miss Tourism Universe France 2019 Prisdy Homes 3)Miss Sikelia Ariana D’URSO 4)Miss Malaysia  Hurine Guindam 5) Miss Brazil  Barbara Vitoli 6) Jushuan Moon Top Model from USA

 Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο  επώνυμος  καλλιτέχνης Adam Clay γνωστός με την επιτυχία του Babylonia, όπου τραγούδησε σε μία ζωντανή παρουσίαση του τραγουδιού του και ταυτόχρονα τα μοντέλα παρουσίασαν την μόδα με χορευτικές φιγούρες με τον κόσμο να ενθουσιάζετε και να χειροκροτεί με χορευτικούς ρυθμούς και πολύ διασκέδαση.  

Η Grace Moon βραβεύτηκε ως καλύτερη σχεδιάστρια του Fashion Week στο Παρίσι. Rge Best Designer ot the Year Fashion Week Paris 2019.
 To βραβείο είναι δημιουργία του γνωστού Art Καλλιτέχνη Ευαγόρα Γεωργίου από την Λεμεσό. 

Το show κάλυψαν αρκετά Μ.Μ.Ε της Γαλλίας και του εξωτερικού. 'Ηταν μια διαφορετική επίδειξη μόδας όπου οι καλεσμένοι ήταν αρκετοί επώνυμοι, καθώς και πολιτικοί της Γαλλίας και της Κορέας.
Τα υπέροχα χτενίσματα ήταν της εταιρείας Hair Design από USA της Jenny Yoon Hair Style όπου πήγε ειδικά για το event αυτό. 

Η κα. Σταυρούλα Νικολάου με την σειρά της ευχαριστεί την Σχεδιάστρια Μόδας Grace Moon και την Jenny Yoon hair Style, όλα τα ΜΜΕ, τον ΦΙΛΟΞΕΝΟ που πάντα προβάλει όλα τα events μας , τα Top Models μας, την ομάδα της S. Prestige Show Production στην Γαλλία, το κατάστημα Secret Closet Λ/σος για το καταπληκτικό φόρεμα της για την βραδιά του σόου.