Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Χειροπέδες στον 42χρονο που φέρεται να δολοφόνησε τη γυναίκα του στην Πάφο



Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 42χρονος HUSSEIN FAROUH από τη Συρία, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε στην Πάφο την 31χρονη Ghada Al Nouri, πολύτεκνη μητέρα,  εν διαστάσει συζύγό του.  




Ο 42χρονος συνελήφθη στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή Ομονοίας, σε ισόγεια κατοικία, στην οποία φαίνεται να διαμένουν και άλλοι Σύριοι. Σχετική πληροφορία φαίνεται να οδήγησε την Αστυνομία στα ίχνη του.



Αναμένεται η μεταφορά του στην Πάφο, όπου θα τεθεί υπό κράτηση και αύριο αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, για έκδοση διατάγματος κράτησης του.



Σύμφωνα με το omegalive, τα μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού αφού αξιολόγησαν συγκεκριμένη πληροφορία έσπευσαν σε εγκαταλελειμμένο ισόγειο κατάστημα όπου εκεί εντοπίστηκε ο 42χρονος μαζί με άλλους επτά ομοεθνείς του.
Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη όλων των προσώπων με το 42χρονο να μεταφέρεται για ανάκριση στο ΤΑΕ Πάφου ενώ οι αρχές θα εξετάσουν αν κάποιος από τα υπόλοιπα πρόσωπα έχει εμπλοκή με τον φερόμενο ως δράστη του άγριου φονικού που σημειώθηκε στην Πάφο. 
Συνελήφθη πριν από λίγο στη Λεμεσό, ο 42χρονος ύποπτος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης 31χρονης, που διαπράχθηκε στις 20 Ιανουαρίου, 2020 στην Πάφο.

Προβολή εικόνας στο Twitter


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Αστυνομία Κύπρου