Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

Το πανέμορφο κορίτσι του ΗΡΑΚΛΗ, η Μαρία Σιδέρη, σε εκδήλωση της ΒέροιαςΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Βέροια η επίσημη παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας της Βέροιας.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και το γνωστό μοντέλο Μαρία Σιδέρη η οποία ως γνωστό είναι Ηρακλής. Είναι το κορίτσι του Ηρακλή. 

Απογευματινή εκδήλωση παρουσία όλου του αγωνιστικού τμήματος αλλά και των τμημάτων μικρών ηλικιών, διοργάνωσε στην μπουτίκ της ομάδας, στο κατάστημα Spot Team στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια.

Φίλοι της ομάδας αλλά και πελάτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον ίδιο χώρο με τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να συζητήσουν για τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος. Επίσης είδαν από κοντά (και όσοι ήθελαν προμηθεύθηκαν) το αθλητικό υλικό που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα (από αγωνιστικές φανέλες έως φόρμες προπόνησης) αλλά και την πλούσια γκάμα αθλητικών ειδών του καταστήματος Spot Team.

Τους αθλητές, προπονητές αλλά και φίλους της Βέροιας υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του Spot Team και αντιπρόσωπος της εταιρείας GSA που ντύνει την Βέροια, Τέλης Ευθυμιάδης, ο οποίος επιφύλαξε μια πολύ ζεστή φιλοξενία για όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση.


πληροφορίες